+381 11 22 78 052         +381 61 22 11 091    +381 63 81 07 404       office@aquacentar.rs

staze, platoi i zidovi

Uređenje dvorišta i javnih zelenih površina


Aqua Centar svojim klijentima nudi građevinske radove koji su potrebni da bi se kompletirala ponuda za uređenje dvorišta. Najčešće se radi o popločavanju postojećih ili formiranju novih betonskih staza, ravnih betonskih ploča, plaža oko bazena, podesta i sličnih površina. Na zahtev investitora, koristimo razne materijale kao što su prirodni lomljeni ili sečeni kamen, behaton ploče ili štampani beton.

Staze

behaton staza
lupa

Behaton

lomljeni kamen
lupa

Lomljeni kamen

stampani beton
lupa

Štampani beton


Ove radove smo pre svega počeli da izvodimo iz razloga ekspeditivnosti. Oni najčešće prethode radovima koji predstavljaju osnovnu delatnost naše firme. U praksi se pokazalo da, kada smo taj deo posla prepuštali nekom drugom izvođaču, obično idejni projekat iz ko zna kojih razloga nije poštovan, a neretko su radovi trajali mnogo duže nego što to propisuju građevinske norme. Naravno da to pre svega nije odgovaralo našim klijentima, a mi smo takođe bili prinuđeni da čekamo dok se svi ti radovi ne završe.

stampani beton
stampani beton


Plaže i platoi - štampani betonSada naši klijenti sve radove ugovaraju sa jednim izvođačem - Aqua Centrom koji garantuje da će ti radovi pratiti projekat, biti kvalitetno izvedeni i naravno u dogovorenom roku.

Završna obrada umnogome može uticati na krajnji izgled prostora. Klijenti na našem tržištu se najčešće opredeljuju za oblaganje prirodnim kamenom, behaton pločama, keramičkim pločicama, štampanim betonom, drvenim "dekingom".


oblaganje zidova

Oblaganje zidova prirodnim kamenom


oprema za dvorišta

Na polju opremanja eksterijera baštenskim mobilijarom – nameštajem, Aqua Centar sarađuje sa firmom Etno bašta.


PRETVORITE VAŠU VIZIJU U STVARNOST,

ZAKAŽITE KONSULTACIJE VEĆ DANAS !


Everris         Osmocote LandscaperPro Pedrollo         Firestone         Hunter