+381 11 22 78 052         +381 61 22 11 091    +381 63 81 07 404       office@aquacentar.rs

IZGRADNJA BAZENA

Projektovanje i izgradnja više različitih tipova porodičnih i javnih bazena.


Prednost Aqua Centra u odnosu na druge firme koje se bave istom ili sličnom delatnošću je u tome što naša firma može da Vam ponudi izgradnju gotovo svih tipova bazena.

To praktično znači da Vam nećemo nametati jedan tip bazena (zbog ograničenih mogućnosti), već ćemo biti u mogućnosti da ponudimo za Vas najadekvatnije i najprihvatljivije rešenje. Mnogi faktori mogu uticati na to za koji se tip bazena opredeliti. Počev od raspoloživog budžeta, zatim samog prostora na kome će se graditi, tipa gradnje i vrste materijala od koga bi se gradilo, dužine trajanja radova, trajnosti objekta, garancije ali i samog estetkog doživljaja.

Naš tim proverenih stručnjaka će Vam predstaviti sve raspoložive mogućnosti, a Vi ćete na osnovu tih stručnih konsultacija uzeti u obzir sve činioce i odlučiti šta bi za Vas bilo najadekvatnije i najprihvatljivije.

Na osnovu sklopljenog ugovora o radovima i u ugovorenom roku, ažurno se pristupa izvođenju dogovorenih radova uz strogo poštovanje struke i uz stalan nadzor stručnih lica.

Aqua Centar po primopredaji radova, klijentu izdaje zakonom propisane pisane garancije.

TIPOVI BAZENA

IZABERITE BAZEN PO VAŠOJ MERI!

Bazeni Ekonomik

Lajnerski bazeni sa čeličnom konstrukcijom

Bazeni Lux

Armirano betonski bazeni
sa termoblokom

Bazeni SuperLux

Projektovanje bazena po Vašim željama i zahtevima

Prirodni bazeni

Jezera sa bazenskim sistemom za prečišćavanjeKOMPLETNU PONUDU BAZENA I BAZENSKE OPREME MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM SAJTU: bazeni.aquacentar.rs


PRETVORITE VAŠU VIZIJU U STVARNOST,

ZAKAŽITE KONSULTACIJE VEĆ DANAS !


Everris         Osmocote LandscaperPro Pedrollo         Firestone         Hunter