+381 11 22 78 052         +381 61 22 11 091    +381 63 81 07 404       office@aquacentar.rs

UNUTRAŠNJE FONTANE

Prenesite deo prirode u Vaš enterijer, oplemenite ga i omogućite sebi prijatan boravak u njemu.


Za sve one koji žele da deo prirode "prenesu" i u svoj enterijer, Aqua Centar izrađuje i ugrađuje razne tipove unutrašnjih fontana, koje će dodatno oplemeniti Vaš prostor i omogućiti prijatniji boravak u njemu.

Aqua Centar ovaj tip fontana najčešće gradi ili postavlja u objekte kao što su: stambeni i poslovni prostori, restorani i bašte restorana, hoteli, atrijumi, holovi škola, radne prostorije i sl.

Izrađuju se od prirodnih materijala (kamen, oblutak, kamene ploče) kao i spoljne fontane ili upotrebom drugih klasičnih građevinskih materijala, tako da i njih možemo svrstati u prirodne i urbane. Kao i sve druge "Aqua Centar fontane" i one su opremljene adekvatnom rasvetom i fontanskim vodenim pumpama, zahvaljujući kojima proizvode razne vodene efekte.

Unutrašnje – sobne fontane, svojim korisnicima pružaju prijatan boravak u prostorijama u kojima se nalaze, pre svega zahvaljujući raznim vizuelnim efektima i mikro klimi koju proizvode.


prirodne unutrašnje fontane


urbane unutrašnje fontane


"mini" sobne fontane


Sobne "mini" fontane izrađujemo po narudžbini klijenata (nemamo ih u ponudi kao gotov proizvod).POSETITE GALERIJU FOTOGRAFIJA
Povratak na vodene površine


PRETVORITE VAŠU VIZIJU U STVARNOST,

ZAKAŽITE KONSULTACIJE VEĆ DANAS !


Everris         Osmocote LandscaperPro Pedrollo         Firestone         Hunter