+381 11 22 78 052         +381 61 22 11 091    +381 63 81 07 404       office@aquacentar.rs

Pejzažno uređenje

Planiranje pre svega!


Izlazak naše ekipe na lice mesta, u svrhu "snimanja terena", davanje projektnog zadatka i dobijanje ponude, možete zakazati telefonskim pozivom ili e-mailom.

Prilikom projektovanja vodimo se pravilima struke i koristimo najsavremenije tehnike, a za prezentaciju projekata svojim potencijalnim klijentima, koristimo komjutersku animaciiju konkretnog prostora. To našim klijentima u mnogome pomaže da i pre početka radova sagledaju konačno uređen prostor i da se uvere u to da je naša ideja u potpunom skladu sa njihovom.

Sav odabrani sadni materijal se u dogovoru sa investitorom doprema do mesta ugradnje – sadnje. Primenjujući sva pravila struke, tim Aqua Centra na osnovu projekta vrši ugradnju biljaka i ostalog sadnog materijala i time formira dogovoreni tip zelene površine.

Napominjemo da su za sve naše klijente kompjuterske animacije besplatne!


nudimo najraznovrsnije tipove uređenja i to od klasičnih pa sve do japanskih i zen vrtova.malčiranje


Prilikom formiranja bilo kog tipa vrta, a radi efektnosti pojedinih detalja i lakšeg održavanja, vršimo i tzv. malčiranje. Malčiranje je tehnika prekrivanja određenih delova terena raznim materijalima kao sto su: kora drveta (najčešće borova), razne vrste i granulacije ukrasnog kamena i sl.

PRIRODNI OBLUTAK
FABRIKOVANI OBLUTAK
RIZLA
BOROVA KORA

U zajedničkom je interesu da formirane zelene površine pre svega opstanu, a zatim se vremenom razvijaju i postanu pravo mesto za odmor, opuštanje, zabavu ili rekreaciju. Za tako nešto je potrebna određena vrsta znanja ili pravi savet u pravo vreme!

Po završetku svih radova, Aqua Centar svojim klijentima uvek stoji na raspolaganju što se tiče svih saveta vezanih za održavanje zelene površine!


PRETVORITE VAŠU VIZIJU U STVARNOST,

ZAKAŽITE KONSULTACIJE VEĆ DANAS !


Everris         Osmocote LandscaperPro Pedrollo         Firestone         Hunter