+381 11 22 78 052         +381 61 22 11 091    +381 63 81 07 404       office@aquacentar.rs

klasični vrtovi


Prilikom projektovanja klasičnog vrta inspiracija nam je priroda. Izbegavajući formalne, simetrične oblike trudimo se da stvorimo ambijent koji će nam stvoriti osećaj boravka u prirodi.

Nasuprot uredno negovanom travnjaku, formiraju se grupacije biljka kojima se, planom sadnje, omogućava da nesmetano rastu bez orezivanja u stroge geometrijske forme. Klasičan vrt često sadrži jezero ili neku drugu vodenu površinu, mostić, kutak za sedenje, koji zajedno stvaraju idiličan pejzaž.

Aqua Centar, zahvaljujući saradnji sa vodećim rasadnicima iz zemlje i inostranstva, za klijenta obezbeđuje kompletan sadni materijal koji poseduje dokaze o fitopatološkoj ispravnosti. Što se tiče izbora sadnica, on je praktično neograničen, jer se u našoj ponudi nalaze sve vrste četinarskog i listopadnog sadnog materijala, dodajući tome i veliki broj vrsta šiblja, ukrasnih trava, višegodišnjih cvetnica i pokrivača tla (perene).

U zajedničkom je interesu da formirane zelene površine pre svega opstanu, a zatim se vremenom razvijaju i postanu pravo mesto za odmor, opuštanje, zabavu ili rekreaciju. Za tako nešto je potrebna određena vrsta znanja ili pravi savet u pravo vreme.

Po završetku svih radova, Aqua Centar svojim klijentima uvek stoji na raspolaganju što se tiče svih saveta vezanih za održavanje zelene površine.


PRETVORITE VAŠU VIZIJU U STVARNOST,

ZAKAŽITE KONSULTACIJE VEĆ DANAS !


Everris         Osmocote LandscaperPro Pedrollo         Firestone         Hunter