+381 11 22 78 052         +381 61 22 11 091    +381 63 81 07 404       office@aquacentar.rs

Izgradnja vodenih površina

Fontane (spoljne, unutrašnje, urbane), potoci, jezera, mini ribnjaci.


Aqua Centar projektuje i gradi fontane, jezera, potoke i druge vrste vodenih površina!

Ono što nas posebno izdvaja od drugih je realan odnos - "kvalitet - cena"!

Objekti se pažljivo projektuju, uzimajući u obzir sve zahteve naručioca, ali i uz poštovanje svih pravila koje struka zahteva, koristeći adekvatne materijale, te na osnovu toga Aqua Centar svojim klijentima daje: PISANU GARANCIJU NA IZVEDENE RADOVE!


Potencijalnim klijentima nudimo više tipova vodenih površina :


spoljne fontane

SPOLJNE FONTANE

Naši klijenti imaju posebnu privilegiju
svakodnevnog uživanja i opuštanja,
bez odlaska na udaljena mesta
kako bi uživali u blagodetima prirode.


Opširnije

unutrasnje fontane

UNUTRAŠNJE FONTANE

Prenesite deo prirode u Vaš
enterijer, oplemenite ga
i omogućite sebi
prijatan boravak u njemu.


Opširnije


Posebna prednost za naše potencijalne klijente predstavlja mogućnost da putem kompjuterske animacije, pre početka radova, dobiju vernu sliku vodene površine na konkretnom prostoru.

Sve vrste vodenih površina izrađujemo od prvoklasnih prirodnih marerijala, pažljivo odabranih kako bi se idealno uklopili u postojeći prostor, uz ugradnju posebne opreme za vodene efekte i osvetljenje i uz korišćenje specijalnih folija - vodonepropustnih membrana, kao izolacioni materijal. Razne vrste prirodnog kamena od koga najčešće gradimo fontane i druge vodene površine, nabavljamo iz raznih krajeva Srbije, pažljvo selektujemo i ugrađujemo, kako bi objekat izgledao što prirodnije. Upravo tim pažljivim načinom uklapanja kamena izdvajamo se od mnogih koji takve objekte grade od betona sa utapanjem kamena u njega.

Profesionalne vodene (fontanske) pumpe koje ugrađujemo su isključivo namenjene za takve objekte, pa se iz tog razloga može obezbediti dugotrajan neprekidni rad, a samim tim i dugotrajna funkcionalnost vodenih površina. Takođe je vrlo bitan detalj izbora fontanske pumpe i njenih performansi, kako bi se dobio adekvatan protok vode, a samim tim i pravi vizuelni efekat objekta. Pored glavnih pumpi za izvore, koristimo i dodatne pumpe koje su namenjene za prezentaciju dodatnih vizuelnih i zvučnih efekata.

U osnovnu opremu Aqua Centar fontana takođe spada i podvodna rasveta, koja našim klijentima pruža dodatne užitke u vidu predivnih svetlosnih efekata tokom noći.

Ono što predstavlja temelj za kuću, to je i izolacija za fontanu! Može se sa sigurnošću tvrditi da će fontana biti u funkciji i trajati koliko i njena izolacija.

Aqua Centar za izolaciju koristi specijalne PVC folije (flexible pond liners) koje imaju i do pet puta duži rok trajanja od najčešće, u Srbiji, korišćenih PE (polyethylene) folija. Njeno spajanje u jedinstvenu celinu, vrši se "varenjem" tako da spojevi predstavljaju neraskidivu i sigurnu vezu.

Još jedna veoma bitna stavka od koje zavisi da li će se objekat prirodno uklopiti u prostor su pripremni zemljani radovi. Da li će objekat ličiti na građevinu sa vodom ili će taj objekat zauzeti svoje pravo mesto i uklopiti se u postojeći prostor i predstavljati željenu vodenu oazu, umnogome će zavisiti od toga kako će se izvesti pripremni zemljani radovi.


Održavanje vodenih površina


PRETVORITE VAŠU VIZIJU U STVARNOST,

ZAKAŽITE KONSULTACIJE VEĆ DANAS !


Everris         Osmocote LandscaperPro Pedrollo         Firestone         Hunter